Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Receptes

Pikantais burgers ar baklažāniem un kazas sieru

10.10.2017

Pagatavošana 45 min.

Sastāvdaļas

 4 porcijas

·         4 burgeru maizītes

·         4 ēd. k. BBQ kečupa

·         4 - 8 liellopa gaļas kotletes

·         4 šķēles mīkstā kazas siera

·         1 /2 baklažāna (sagriezta šķēlēs)

·         4 ēd. k. grila salātu

·         4 saujas mangoldu vai biešu lapu

·         Tomātu šķēles

·         1 ēd. k. olīveļļas

·         -1 tēj.k. žāvētas raudenes

·         Pēc vēlēšanās - sarkanā čili šķēlītes

·         Jūras sāls

·         Melnie pipari

 

  1. Apkais baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilina olīveļļu un samaisa.
  2. Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes.
  3. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas.
  4. Nedaudz sasilda arī burgeru maizītes.
  5. Uz maizes apakšējām pusītēm uzziež kečupu, uzliek salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes.
  6. Ja vēlās burgeru padarīt pikantāku, tad uzliek arī dažas čili šķēlītes.
  7. Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzziež grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.
  8. Lai maltīte izdodas garda!

AVOTS: www.receptes.lv