Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Receptes

Ar kūpinātu vistas gaļu pildītas paprikas

07.11.2017

Sastāvdaļas

 ● 4-5 lielas paprikas

 ● 1 kūpināta vistas kāja

 ● 300 g sēņu

 ● 2 tomāti

 ● 1 burkāns

 ● 2 sīpoli

 ● 100-150 g cieta siera

 ● dilles, garšvielas, sāls, pipari pēc garšas

 ● augu eļļa ieziešanai

 

 

Pagatavošana

1.     Paprikas pārgriež uz pusēm tā, lai paliek astītes daļa, izņem sēklotni.

2.     Sīpolus, sēnes un kūpināto vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos.

3.     Tomātus blanšē verdošā ūdenī 1 minūti, mazliet atdzesē, novelk miziņu un sīki sagriež.

4.     Sieru sarīvē, zaļumus sakapā.

5.     Paprikas blanšē verdošā ūdenī 3 minūtes, mazliet atdzesē.

6.     Sīpolus un burkānus sautē, pievieno sēnes un cep pusgatavas.

7.     Pievieno kūpināto gaļu, tomātus, zaļumus, garšvielas, sāli, piparus.

8.     Visu samaisa un sautē 5 minūtes, pieliek pusi rīvēta siera, un pēc minūtes noņem no uguns.

9.     Ietaukotā veidnē liek papriku pusītes, pilda ar pildījumu, cep 180-200°C temperatūrā, 30 minūtes.

10.  Veidni izņem no krāsns, pārkaisa ar atlikušo sieru, kas samaisīts ar zaļumiem.

11.  Veidni liek atpakaļ krāsnī, turpina cept 10 minūtes, kad siera garoziņa ir apbrūnējusi, ēdiens ir gatavs.