Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Receptes

Kartupeļu sacepums - kuģelis

09.11.2017

Pagatavošanas laiks 80 minūtes.

SASTĀVDAĻAS:

  •      1.2 kg kartupeļu (nomizotu)
  •      300 g žāvētas cauraugušas gaļas
  •       2 lieli sīpoli
  •      1/2 glāze/s piena
  •      1 ola
  •      Pipari
  •      Sāls

 

PAGATAVOŠANA:

  1.  
  • Sagriež kubiņos gaļu, apcep.
  • Sagriež sīpolus, apcep. Kartupeļus sarīvē, nedaudz nolej suliņu, pieliek samaisītu olu, cieti, kas veidojas traukā ar sulu, pielej verdošu pienu. Samaisa ar gaļu, sīpoliem, sāli, pipariem pēc garšas.
  • Lej masu pannā, cep cepeškrāsnī 220 grādos, apmēram, 1 stundu, līdz veidojas skaista brūna garoziņa.
  • Pasniedz ar skābu krējumu.

Labu apetīti!