Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Receptes

KĀ ĀTRI SAGATAVOT KĀPOSTU LAPAS TĪTEŅIEM. PALDIES TAM, KURŠ TO IR IZDOMĀJIS!

13.11.2017

Daudziem no mums ļoti patīk kāpostu tīteņi, bet nav laika tos gatavot. Bet reizēm tā gribas īstus mājās gatavotus tīteņus ar krējumu!

Lai nevajadzētu tērēt daudz laika un spēka un pagatavot garšīgu cienastu, izmantojiet šo vienkāršo triku. Agrāk vajadzēja ilgi vārīt kāpostgalvu, gaidīt, kamēr tas atdzisīs, bet tagad viss ir kļuvis daudz vieglāk. Cik labi, ka kāds to ir izdomājis!

Vispirms vajag izvēlēties pareizo kāpostgalvu. Tai jābūt nedaudz saspiestai, lai lapas būtu lielas un plānas.

Nomazgā kāpostgalvu, noņem dažas virsējās lapas, izgriez kacenu. Mūsu kāpostgalva ir gatava, lai to ieliktu mikroviļņu krāsnī. Ja viņa sver 1,5 – 2 kg, tad vajag uzstādīt aptuveni 900 W uz 12 minūtēm.

 

Pēc tam, kad gatavošanas laiks ir beidzies, var izņemt kāpostu no krāsns. Pārbaudīt, vai lapas ir pietiekami mīkstas ir vienkārši – uzspied uz lapām ar pirkstu. Tad kāpostgalviņu novieto zem tekoša auksta ūdens un lēni nolobi lapas.

 

Tagad biežāk varēsi gatavot kāpostu tīteņi. Izstāsti draugiem par šo viltību.