Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Receptes

Ceptas baravikas

08.09.2018

 

Sastāvdaļas

● 400 g baraviku
● 3 olas
● 80 g sarīvēta cietā siera
● sāls un melnie pipari pēc garšas
● 5 ēdamkarotes miltu
● 3 ēdamkarotes sviesta

Pagatavošana

    1. Sagrieziet baravikas plānās šķēlēs.
    2. Sajauciet olas ar rīvētu sieru, sāli un melnajiem pipariem. 
    3. Katru baravikas šķēli apviļājiet miltos no abām pusēm, pēc tam – olu maisījumā. 
    4. Cepiet iepriekš sasildītā pannā eļļā vai sviestā. 
    5. Sajauciet mērcei nepieciešamās garšvielas, balzam-etiķi un olīveļļu. 
    6. Uz šķīvja izlieciet šķēlēs sagrieztus tomātus, tiem virsū uzlejiet nedaudz mērces, izlieciet pa virsu siltas baraviku šķēlītes.

Mērcei:

2 ēdamkarotes smalki sagrieztu puravu, 1 ēdamkarote sasmalcinātu ķiploku, 1 ēdamkarote sasmalcināta bazilika, 4 ēdamkarotes olīveļļas, 1 ½ ēdamkarotes balzam etiķa, sāls un pipari pēc garšas.