Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Receptes

ĀBOLU-BIEZPIENA SACEPUMS

15.05.2017komentāri (0)

Sastāvdaļas:

  • 2 āboli
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 ēdamkarote cukura (ja ir, tad labāk izmantot brūno)

Mīklai:

  • 250 g biezpiena
  • 2 olas
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • šķipsniņa sāls
  • 0,5 glāzes skābā krējuma
  • 3 ēdamkarotes izsijātu miltu

Nomizojiet ābolus un sagrieziet šķēlītēs. Tad apcepiet tos pannā (ko var vēlāk ielikt arī cepamā krāsnī) ar sviestu. Apkaisiet ar cukuru. Cepiet 5 minūtes vienu pusi un 3 minūtes otru.

Pagatavojiet mīklu, sakuļot visas mīklas sastāvdaļas, un aplejiet ar to ābolus. Cepiet visu dažas minūtes un tad cepiet cepeškrāsnī 200 grādos līdz zeltainai krāsai.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Pievienot/skatīt komentārus