Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Ekspertu padomi

Olvita, nagu kopšanas speciāliste

Visi eksperti

Horoskopi

Jautājums

Kādam aromātam Tu labprāt dotu priekšroku pavasarī?

Raksti

4 receptes mazsālītiem kraukšķīgiem gurķīšiem!

10.07.2011komentāri (5)

Vasarai ir īpašas smaržas un garšas. Viena no tām ir mazsālīto gurķīšu garša

                Gurķīši ar mārrutkiem

         Burkas dibenā saliek upeņu lapas, ozollapas, estragonu, mārrutka saknes gabaliņus, krustnagliņas, ķiploku daiviņas. Sakārto burkā mazus gurķīšus un pārlej ar siltu ūdeni, kuram pievienotas 2 ēdamkarotes sāls un viena ēdamkarote cukurs ( uz 1 litru). Pēc 1-2 dienām - labu apetīti!

 

             Ātrie gurķīši

         Burkas dibenā ieliekam diļļu ziedu čemurus, graudu piparus, mārrutku un upeņu lapas, ķiploku daiviņas. ieliekam burkā gur'ķus un pārlejam ar verdošu sālījumu ( uz 1,5 litriem ūdens 2 ēdamkarotes sāls). Atstājam uz nakti.

 

           Gurķīši ar aso piparu

        Gurķīšus ieliek burkā un pārlej ar siltu sālījumu :

      1,5 litri ūdens, 2 ēd.k sāls, ķiploku daiviņas, 1/2 asā pipara, dilles čemurs

     

          Gurķīši ar āboliem

         Ielieciet burkā gurķus, 2 šķēlēs sagrieztus zaļus ābolus, upeņu lapas, ķiploku daiviņas, pētersīļus, dilles

        Sālījums : 1 l ūdens, 2 ēd.k sāls, 10 graudu pipari, pāris krustnagliņas

           Gurķīši minerālūdenī

     Saliekam burkā gurķīšus, pievienojam 3 ēd.k sāls, dilles , ķipluku daiviņas, visu pārlej ar gāzētu minerālūdeni. Un 1 diennakti liekam vēsā vietā.

Pievienot/skatīt komentārus