Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Ekspertu padomi

Tālivaldis Krūmiņš, plastikas ķirurgs

Plastikas ķirurgs, kurš specializējas plastiskajā, rekonstruktīvajā un rokas ķirurģijā.

Visi eksperti

Horoskopi

Jautājums

Kādam aromātam Tu labprāt dotu priekšroku pavasarī?

Visas Receptes

Salāti Saulespuķe

17.01.2012komentāri (0)

Esi radoša virtuvē, pārsteidz!

Nepieciešamie produkti:

300 g vistas filejas

400 g konsertāta kukurūza

3 olas

200 g marinēti šampinjoni

200 g burkāni

Sīpols

Olīvas

Čipsi ( ovālas formas)

Sāls

Majonēze

Augu eļļa

 

 

Sacepam sīki sagrieztu vistas fileju

Sarīvējam salmiņos vārītu burkānu

Sīki sarīvējam olu

Sīki sagriežam sēnes

 

Sīki sagriežam sīpolu vai puravu

Kārtojam šķīvī vistas fileju, pārlejam ar majonēzi

Virs vistas liek kārtu ar burkāniem, atkal pārlejam majonēzi

Virs burkāniem kārtojam sēnes un pārlejam ar majonēzi

Pārberam sīpolus vai puravus un pārlejam majonēzi

Nākošā kārta ar vārītām rīvētām olām un atkal pārlejam majonēzi

Visu kārtojumu pārberam ar kukurūzu

Vidiņu var izrotāt ar sagriztām olīvēm, apkārt , kā ziedlapiņas , kārtojam čipsus!

Labu apetīti!

Pievienot/skatīt komentārus

aaaa