Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Skaistums & Veselība

KARTUPEĻU, KANĒĻA UN OLU SACEPUMS

15.04.2018

Sastāvdaļas:

  • 3 nelieli kartupeļi

  • 75 g piena
  • 75 g sviesta
  • 4 olas
  • &Scaron
  • ķipsniņa Dansukker kanēļa cukura
  • 30 g olīveļļas
  • &Scaron
  • ķipsniņa sāls
  • 2 tējkar. kukurūzas cietes
  • 35 g Parmas siera
  • 3 ēd. kar. krējuma vai svaigā siera

     

Izmantotie cukuri:

 

Pagatavošana:

Kartupeļus sarīvē uz vidēji smalkas rīves, pievieno garšvielas, olas, saldo krējumu, iemaisa kukurūzas cieti. Uz pannas liek metāla formiņas, viducī liek sviesta pikuci un uzlej olīveļļu. Kad sviests sāk mest burbuļus, formiņā kārto kartupeļu masu. Apcep no abām pusēm brūnu. Tad formiņas liek uz pannas un cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180°C aptuveni 15 minūtes. Pasniedz ar krējuma vai svaigā siera cepurīti, kādu zaļumu un sarīvētu Parmas sieru.