Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Skaistums & Veselība

Dārzeņu sacepums ar malto gaļu

15.04.2018

Nepieciešams:
baklažāns
3-4 kartupeļi
paprika
sīpols
500 g maltā gaļa
sāls, pipari
augu eļļa cepšanai
mērcei:
krējums
majonēze
tomātu mērce /izmantoju Spilvas tomātu mērci ar saulē kaltētiem tomātiem/ 
sasmalcināti zaļumi
Pagatavošana:
Kartupeļus ar visu mizu novāra sālsūdenī, malto gaļu apcep, pieber sāli, piparus. Baklažānu sagriež ripās, saliek uz plātī ieklāta cepampapīra, pārsmērē ar eļļu un 180C cep ~20 minūtes, vienreiz cepšanas laikā apgriežot.
Kartupeļus nomizo un sagriež ripās, tāpat sagriež arī sīpolu un papriku. Karstumizturīgu trauku iesmērē ar sviestu un kārto dārzeņus un malto gaļu.

Sajauc mērci un pārlej dārzeņu un maltās gaļas kārtojumam. Cep 180C ~30 minūtes.