Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Skaistums & Veselība

Ābolu kokosa kūka

17.04.2017

Sastāvdaļas

4 skābeni āboli 
2 olas
200 ml Dansukker baltā smalkā cukura
100 g sviesta vai margarīna
100 ml kviešu miltu
250 ml kokosriekstu skaidiņu
sviests vai margarīns formas ieziešanai


Sakarsē krāsni līdz 175°C. Izkausē taukvielas un ļauj atdzist.

 

Sakuļ olas un cukuru irdenās putās. Samaisa kopā miltus, kokosriekstu skaidiņu un atdzisušās taukvielas. Pievieno maisījumu olu un cukura putām.

 

Nomizo un pārgriež uz pusēm ābolus un izņem sēklotnes. Liek ābolu pusītes ieziestajā formā ar izliekto pusi un augšu.

 

Uzlej virsū mīklu un cep krāsns vidusdaļā apmēram 25 minūtes.

 

Pasniedz vēsu ar vaniļas saldējumu, vaniļas mērci vai viegli sakultu krējumu.
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker