Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Skaistums & Veselība

Pīrāgs ar olu un zaļo lociņu pildījumu

07.08.2017

Nepieciešams:
400 ml kefīra /var aizvietot ar krējumu/
160 g sviesta
2 olas
2 ēdamkarotes cukura
pustējkarote sāls
280 g miltu
1,5 tējkarote cepamais pulveris
pildījumam:
3 cieti vārītas olas
liels saišķis zaļo lociņu
sāls, pipari
ēdamkarote sviesta
Pagatavošana:
Sakuļ olas, pievieno izkausētu un atdzesētu sviestu, pieber sāli un cukuru. tad pielej kefīru un kārtīgi sajauc. Iesijā miltus ar cepamo pulveri un sajauc viendabīgu mīklu.
Sagriež zaļos lociņus, olas sagriež mazos kubiņos. Uz pannas izkausē sviestu un tajā sautē lociņus līdz tie paliek mīksti un saplok. Kad tie nedaudz atdzisuši, sajauc ar sagrieztajām olām. Iesmērē formu, ielej nedaudz vairāk par pusi mīklas, virsū izkārto lociņu un olu maisījumu un uzlej pārējo mīklu. Cep 200C 35-40 minūtes.