Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Zupas

Aukstā zupa ar gurķiem un redīsiem

22.05.2019

Atvēsinoša un veldzējoša aukstā zupa ar kraukšķīgiem redīsu un gurķu gabaliņiem. Pasniedz ar ķiploku grauzdiņiem.

Sastāvdaļas:

(2 porcijas)

  • 600 ml kefīrs
  • 2 lieli gurķi
  • 4 redīsi
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 3 ĒK kapātas dilles
  • pēc garšas sāls
  • pēc garšas melnie pipari

 

Pagatvošana:

  1. Sakapā dilles. Ja nepieciešams, nomizo gurķus. Nelielu daļu gurķa noglabā zupas rotāšanai, pārējo sagriež lielos gabalos un liek blenderī, pievieno apmēram vienu ēdamkaroti kapāto diļļu un rupjos gabalos sagrieztu ķiploku. Uz gurķiem lej kefīru un sablendē. Pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.
  2. Noglabāto gurķa gabalu un redīsus sagriež nelielos gabaliņos. Zupu pasniedz, pa virsu berot dilles, redīsa un gurķa gabaliņus.

 

Lai labi garšo!