Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Cūkgaļa

Kaneloni ar maltās gaļas pildījumu un sieru

02.10.2018

Kaneloni ar apceptu maltās gaļas pildījumu un dāsnu kūstoša siera kārtu - ideja fiksai maltītei.

Sastāvdaļas:

  • eļļa cepšanai
  • 500 g maltā gaļa
  • 1 sīpols
  • 1 paprika
  • 200 g siers
  • pēc garšas majonēze
  • 1 paciņa cannelloni
  • 400 ml tomātu mērce vai tomāti
  • pēc garšas sāls
  • pēc garšas malti pipari

Pagatavošana: 

1. Novāra kaneloni - pastas caurulītes, lai ir tā, kā ne līdz galam izvārījušās, bet pusgatavas, tad vieglāk iepildīt malto gaļu, kas jau iepriekš uz pannas sacepta ar sīpoliem, papriku u.t.t.
 
2. Jau gatavu malto gaļu sapilda makaronos, klāj uz pannas, paŗlej ar tomātu mērci vai sablendētiem tomātiem (ziemā izmantoju konservētos) ber pāri riktīgi daudz rīvēta sieru, drusku pārslaka ar majonēzi. Liek pannai vāku virsū un kādas 15 minūtes pasutina, lai makaroni paliek mīkstāki.