Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Liellopu gaļa

Piparotais rumpsteiks ar tomātiem

06.10.2020

15 min; 1 pers.
 

Nepieciešams:

  • 200 g rumpsteika (gurna mīkstuma steika);
  • 1 ēd. k. olīveļļas;
  • 1⁄2 tējk. sāls;
  • sauja 4 piparu maisījuma Selection by Rimi;
  • 250 g dažādu tomātu;
  • 1 šalotes sīpols;
  • Vusteršīras mērce pasniegšanai

Pagatavošana:

Steiku ierīvē ar olīveļļu. Sakarsē steika pannu un liec cept steiku, ik pēc 20 sekundēm to apgriežot uz otru
pusi. Kopumā steiks jācep 2–4 minūtes; ilgums atkarīgs no tā, cik labi izceptu steiku vēlies. Steiku apviļā
svaigi maltos piparos un pārkaisi ar sāli. Ļauj 3 minūtes atpūsties. Sagriez plānās šķēlītēs un pasniedz ar
tomātiem, sīpoliem un Vusteršīras mērci.