Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Zivis

Lasis ar kvinoju peruāņu gaumē

10.02.2019

Garšīgs, svaigs lasis, pasniegts ar krēmīgu avokado maisījumu un kvinojas salātiem.

Sastāvdaļas :

Četrām porcijām

Lasis

  • 3 tējk. Santa Maria Peruvian Chili & Lime
  • 1 šķipsna Santa Maria Rock Salt
  • 500 g laša fileja

Avokado dips

  • 2 tējk. Santa Maria Peruvian Chili & Lime
  • 2 gab. avokado
  • 1 ēd.k. laima sula

Salāti

  • 1 ēd.k. Santa Maria Peruvian Chili & Lime
  • 0.5 tējk. Santa Maria Rock Salt
  • 2 porcijas sarkanā kvinoja
  • 1 iepak. ķiršu tomāti, pārgriezti uz pusēm
  • 2 gab. avokado, sagriezts
  • 4 gab. sīpolloki, sasmalcināti
  • 1 buntīte koriandrs, sasmalcināts
  • 2 ēd.k. laima sula
  • 2 ēd.k. olīveļļa

Pagatavošana:

Salāti

  1. Pagatavojiet kvinoju saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.
  2. Sagrieziet tomātus, avokado, sīpollokus un sasmalciniet koriandru. Samaisiet ar kvinoju.
  3. Pievienojiet laima sulu, olīveļļu, sāli un peruāņu čili un laimu, visu samaisiet.

Lasis

  1. Uzkarsējiet krāsni līdz 150 °C.
  2. Uzberiet lasim garšvielas un cepiet karstumizturīgā traukā 15 minūtes.

Avokado maisījums

  1. Saspiediet avokado, pievienojiet laima sulu un peruāņu čili un laimu un garšvielas.

 

Lai labi garšo!

 

AVOTS:https://www.santamariaworld.com/lv/receptes/