Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Zivis

Cepeškrāsnī cepts lasis ar puraviem, saldā krējuma mērcē

26.02.2019

 

Sastāvdaļas:

  • Lasis
  • Melnie pipari
  • Citronpipari
  • Garšvielu maisījums zivīm
  • Sāls
  • Puravi
  • 200 g saldā krējuma
  • Dilles

Pagatavošana: 

  1. Sagriež zivi vidēji lielos gabaliņos un ierīvē ar piparu, sāls un garšvielu maisījumu, atstāj mazliet atpūsties.
  2. Uzkarsētā pannā laša gabaliņus mazliet apcep (nav vēlams izmantot daudz taukvielu, lai zivs ar tām nepiesūktos. Ja ir laba panna, tad taukvielas var neizmantot vispār).
  3. Sagriež puravu un viegli apcep uz pannas - tā, lai nomainās purava krāsa. Kārto karstumizturīgā traukā.
  4. Zivs gabaliņus liek virs puraviem.
  5. Sasmalcina dilles, pārkaisa pāri lasim un pārlej visu ar saldo krējumu. Liek uzkarsētā krāsnī un sutina ~15 min. 
  6. Pasniedz ar rīsiem, vārītiem kartupeļiem un puravu salātiem (atlikušo puravu zaļo daļu sagriež ripiņās, pievieno sāli un skābo krējumu).

 

Labu apetīti!