Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Deserti

Ziemassvētku kārtojums

04.11.2018

Sastāvdaļas

  • 200 g saldētu zemeņu
  • 100 ml saldā krējuma
  • 125 g Mascaparones siera
  • 125 g biezpiena
  • 100 g piparkūku cepumi
  • 50 g cukura
  • 50 g vaniļas cukura

 

Pagatavošana  

  1. Sakuļ saldo krējumu, biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru un Mascarpones sieru viendabīgā masā.
  2. Sasmalcina zemenes.
  3. Sasmalcina cepumus viendabīgā, irdenā masā.
  4. Traukā kārto cepumus, zemeņu masu, pa virsu krējumu masu. Tad atkal cepumus un krējumu masu. Noslēdz ar cepumiem. 
  5. Zemeņu masu liek atkārtoti, ja vēlās, lai deserts nedaudz skābāks.
  6. Vismaz 1,5 h patur ledusskapī un tad pasniedz.