Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Uzkodas

Baklažānu veltnīši

07.02.2019

Ļoti laba aukstā uzkoda gan pie alus, gan aukstajam galdam.

Sastāvdaļas:

  • 1 neliels baklažāns
  • Biezpiens
  • Siers
  • Sāls
  • Ķiploki
  • Zaļumi

Pagatavošana:

  1. Baklažānu sagriež gareniski samērā plānās šķēlēs, apcep no abām pusēm brūnus.
  2. Pildījumam biezpienu 2 reizes izmaļ caur gaļas mašīnu, pievieno sarīvētu sietu, zaļumus, nedaudz ķiploka un sāls.
  3. Masu ietin baklažānu šķēlēs un ar koka irbulīti sasprauž, lai neritinās vaļā. Kārto šķīvī, grezno ar zaļumiem. 

 

Lai labi garšo!