Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Kūkas, tortes

Ķirbju braunijs

14.10.2020

Ķirbis ir viens no rudens top produktiem. Tu pat nespēj iztēloties kāds garšu baudījums rodas, papildinot brauniju ar ķirbi!

Sastāvdaļas

  • 50 g grieķu jogurta
  • 40 g auzu miltu
  • 25 g kakao
  • 2 olas
  • 6-8 gabaliņi šokolādes
  • 2 ēd. k. riekstu sviests
  • 1 ēd. k. medus
  • Sāls šķipsna/s
  • Vaniļas šķipsna/s
  • Ķirbja biezenis

Pagatavošana  (50 min.)

  • Sākumā par biezeni: (bildē 100% sviesta ķirbja biezenis) - vai nu vienkārši sasautēts, sablendēts ķirbis vai arī biezenis sajaukts ar krēmsieru/saldinātāju. Šeit var variēt un pielāgot ķirbja izteiksmīgu savām garšas izjūtam.
  • Mazākā bļodiņā sajauc miltus, kakao, sāli.
  • Otrā bļodiņā sajauc pusi no nepieciešamās melnās šokolādes ar zemesriekstu sviestu vai citu taukvielu. Uzsilda mikroviļņu krāsnī, lai izkūst. Pievieno jogurtu, medu, olas, vaniļu. Kārtīgi samaisa.
  • Pie mitrajām sastāvdaļām pievieno sausās un iemaisa atlikušo šokolādi.
  • Pusi masas lej cepšanai paredzētajā traukā, pa virsu uzsmērē ķirbju masu, un tad atkal pārklāj ar braunija masu.
  • Cep 180 grādos aptuveni 25-30 minūtes.
 
Ja cep 20 minūtes, tas būs izteikti mitrāks, ap 30 minūtēm - sausāks.
 
Lai labi garšo!