Konkursi

Ģimene & Attiecības

Skaistums & Veselība

Mana Nauda

Stils & Mode

Forums

Mana Māja

Darbs & Karjera

Sapņu Tulks

Izklaide & Svētki

Mistērijas

Horoskopi

Konservēšana

Adžika bez vārīšanas

05.08.2018

Sastāvdaļas

 ● 2,5 kg nogatavojušos tomātu
 ● 250 g mārrutku sakņu
 ● 3 vidēja lieluma čili pipari
 ● sāls pēc garšas
 ● 1 glāze cukura
 ● 1,5 glāzes etiķa
 ● 1-2 ķiploka galviņas

Pagatavošana

  1. Mārrutku saknes notīra, sarīvē.
  2. Čili pipariem izņem sēklas.
  3. Visas sastāvdaļas samaļ, liek sterilizētās burkās, aizvāko.
  4. Šādi gatavotu adžiku var uzglabāt ledusskapī gadu.